Haz clic aquí para editar el título

-Des del 1930-

HistòriaEn Joan Castanyer i la Lluïsa Madreny, l'any 1930, van construir, junt amb la seva vivenda, el Bar Sport, ubicat a la perifèria d'Hostalric i al peu de la carretera.

Durant la postguerra, van mantenir aquest bar amb dignitat, tot i esperant temps millors.


Des de mitjans dels anys 60, amb el seu fill Miquel i la seva dona Trini Vinyals al capdevant, el bar es converteix en un referent de tota la comarca per la qualitat de les seves tapes, entrepans i carns a la brasa.A l'any 1979, en Miquel i la Trini, compren l'immoble del costat i, amb l'ajuda dels seus fills Joan i Carme, inauguren el Restaurant Parrufu i li posen el nom pel qual els seus clients coneixien la casa: 'Cal Parrufu'. En aquest mateix any, també es construeix el pàrquing i l'entrada posterior del menjador.Si bé durant els primers anys es compagina el servei de restaurant amb el de bar, aquest es tanca definitivament a l’any 1985 i en el seu lloc s’adequa un segon menjador.


Molt aviat s’incorpora l’Empar, filla petita del matrimoni.


A l’any 2002, l’empresa adquireix un nou immoble al costat del restaurant i es construeix un tercer menjador més ample i amb un caire més rústic que li confereix la pedra de les seves parets.A l’any 2011 es remodela tot l’edifici i s’acondiciona una terrassa en l’espai situat a la part posterior i al peu de la muralla.

Actualment, el menjador i la cuina estan dirigits pels germans Empar i Joan Castanyer que, tot i haver afegit alguns productes més a la carta, mantenen els principis de la cuina d’en Miquel:
“UNA CUINA SENZILLA, BASADA EN LA QUALITAT DEL PRODUCTE I A UN PREU COMPETITIU".

Telèfon: +34 972 86 40 48